Friday, 20 July 2012

saya rindukan awak semua. :'(

cuti sem dah bermule since 16 julai aritu. ape kaba korg sume ek?igt saya lagi tak?huhu. br bp hari kan cuti.

sgt rindukan korg, Puncak Alam, dan sekalian umat yg pnh same2 jadi mahasiswa/mahasiswi bersame dgn saya waktu sem 1 2011/2012. 

motif : saya rindu korg semua. :(



:: naek bukit dgn abg2 semua. ::
:: last night with them ::
rindu makcik2 ni sume. :(

masok hari ke-5 kat umah, saya dah macam org gile. ok. rindu sgt kehidupan dkt puncak. rindu sgt dkt korg sume. Fikri, joy, tikah, azza, faiza, botak, eman, judeng, fakhrul, ann, sue, dan semuanya sekali!agak2 korg sume igt x kat cikpah ni??:'(

esok nak puase dah. mesti korg sume tgh bergembire nk sambot puase dgn family korg kan. saya pon same.

SELAMAT BERPUASA UNTUK SEMUA. 

hope dapat jumpa korg sume sem 2 nnt.
salam rindu + sayang daripada saya SARIPAH JAMALUDDIN untuk semua (MUHAMMAD FIKRI, OMB11A dan semua kawan2 dkt UiTM KAMPUS PUNCAK ALAM. :)

5 comments:

ana solehah said...

rindu kamu jgk...together forever...even kita jauh hati sentiasa dekat....jga diri baik2...dont noty2 k...jgn lost cntact sudah...:))...igt pesan aku yg semalam tuh ok...)))

Epah said...

:')
sebak gile.
aku kat rumah ni sunyi sepi. :/

ana solehah said...

sabar la..aku pun sunyi gk...esok aku dh nk blik penang...waaaaa...sedih..:((...rindu k0 kan...xsgka...kita boleh rapat smpai mcm nih...even baru je k0t kita slalu sembang...tetiba ley rapat trus kan...tu nmanya tkdir..nanti aku buat kisah k0 eh kt blog aku...:))

Epah said...

syg kau wey!

ana solehah said...

pasal aku sayang la...aku buat utk kau...at0t0...jgn nk kembang sgt eh...hahaha...