Thursday, 20 September 2012

17 september 2012

terima kasih fikri, farid, najmi, asyraf, hariz, faez, aiman, nazirul, hafify, ezat, rafiq joy, azza, atiqah, solehati dan semua yg wish birthday. terima kasih untuk suprise tu. terime kasih untuk kek yg sgt sedap tu. dapat jgk kek secret recipe tu. terima kasih semua. untuk pertama kali dalam hidup meniup lilin hari jadi. potong kek sendiri. kenangan terbaek yg akan dikenang hingga nafas terakhir. korg mmg sahabat dunia akhirat.

terima kasih korg semua.


firstly nk minx maaf kat fikri. maaf sbb menyusahkan awak dan farid sbb terpaksa dtg hospital mlm tu melawat saya. mak, abg, kakak dan semua, sy minx maaf. malam tu mmg nasib tak menyebelahi sy. mmg rasa bersalah sgt terutama kat fikri. i'm sorry dear. maaf x dpt taip pnjg. ada sebelah tgn je. doakan tangan kiri saya yang patah ni segera sembuh ye. rindu nk pegi kuliah. rindu semua. tak lupa pada makcik fatimah yg call sebaik je dapat tahu sy kemalangan. terima kasih makcik untuk doa tu. saya dah kuar dari hospital sungai buloh. 


fikri mat tamin,

terima kasih sentiasa memberikan sokongan. terima kasih kerana sentiasa ada disisi saya. terima kasih untuk segalanya. maaf untuk semua yg terjadi. <3


No comments: