Sunday, 16 September 2012

semoga cepat sihat. :')

YA ALLAH...
kau lindungilah dia.
peliharalah dia.
jauhkan dia dari sebarang perkara yang tidak baik.
hindarkan dia dari sebarang malapetaka mu.
tak sanggup aku melihat kesakitannya lagi.

dari semalam lagi masa dtg tgk kamu, mmg rasa nak nangis tengok luka2 kamu yang teruk tu. cuba tersenyum jgk sbb kamu sentiasa senyum depan saya semalam. makan la ubat tu. orang nak kamu baik macam sediakala. ni bangun je tdo dapat text kamu demam. luka excident tu tak kering pon lagi. dah kamu demam pulak. kesian kamu semalam. tunggu saya hantarkan kapas baru cuci luka. atikah, ct joy, azza sume ckp kamu tersenyum je even sebenarnya kamu tahan sakit. :'(


I'm not okay, I'm insecure, I'm sad and I wish you knew and you would make me feel better and okay again.

i wish i can see your smile again.
Relationships will always have fights, but having fights shows how much you guys care about each other.




No comments: