Sunday, 16 September 2012

kamu. :'(

hope kamu cepat sehat.
hari ni dua kali dtg rumah kamu tengok kamu. sungguh org risaukan kamu.
since semalam lagi, dapat call daripada farid terus drive balik kL dari terengganu.
sepanjang jalan mmg hati tu nk cepat sampai.
tapi sampai malam. tak sempat nk pegi tengok kamu.
alhamdulillah. hari ni sejuk hati, tenang jiwa tgk senyuman kamu.
walaupun sakit, kamu tetap tersenyum.
kuatkan kan abg syg sy. :')

dah belikan keperluan kamu, hope luke tu sembuh cepat.
pasni org tak tinggal kamu jauh2 lagi dah.
since farid call, dalam kpale ni cume ada muke kamu je.
doa byk2. dari kuala terengganu drive balek KL selaju yg blh.
jgn mcm ni lagi. :'(

org menangis sbb org risau.
maaf bawak diri jauh2.
cepat sembuh.
rindukan kamu.
dah sembuh blh gi kelas.
blh study same2.
waiting <3

No comments: