Sunday, 26 June 2011

hobi saye :)

kalo nk tau ni la hobi aku sejak dari dulu lg..tp skrg minat membace da kurang sbb hari2 bz..bz dgn mcm2 hal..huhu..nk dijadikan cerite..kat umah ni ade byk jgk la novel..aku suke membace tp jarang nk membeli..dan kalo bosan sgtsgt novel yg same aku akan baca lg..haha..smpai da hafal jalan cerite novel tu..novel paling best yang aku pnh bace sejak aku ade kat dunie ni adalah novel hati bergetar rindu tu..novel tu sgtsgt best..bkn je pasal cinte tp pasal penyiasatan..aku mmg bangge gile dkt penulis dye..sgtsgt bijak dlm menghasilkan novel..hehe..bak kate yazid "kalo da pompuan tu, pompuan jgk.."hahaha..sebenarnye sesape pon blh bace novel kan x kire laki2 or pompuan..cume kebanyakan org pandang pompuan ni je yg jiwe rapuh suke layan novel jiwang2 ni..pade aku..bace novel tu best!hehe..pade laki2 kat luar sane lbh2 lg pade mohd yazid tercinte, cube la awk bace..mst teros jatoh cinte pny..hehe..x salah kte berkongsi minat..and aku akan pastikan mohd yazid kne belikan aku novel br..haha..skrg tgh membace novel ombak rindu..pastu sgtsgt x sabar nk tgu cte adaptasi dari novel tu kat tv3..x nk ketinggalan..:)

2 comments:

Nurakmaliya said...

pinjam novel akk buleh??..:)

yazsar.. said...

nk pinjam novel ape???(: